Kiinteistö

Sammon8 –kiinteistön sijainti on erinomainen ja se sijaitsee Lahden kaupungin kasvavimmalla ja kehittyvimmällä alueella aivan ydinkeskustan tuntumassa Kauppakadulla.

Monipuolisia toimitiloja

Kiinteistössä vapaata tilaa neljässä kerroksessa ja jokaisessa kerroksessa on noin 1.000 neliötä per kerros. Yhteensä tarjolla on 7.000 neliötä tilaa moniin eri käyttötarkoituksiin ja eri toimialoilla toimiville yrityksille.

Kerrosten tilat pilkotaan asiakkaiden käyttötarpeiden mukaan. Tilat tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia erilaisille ja erikokoisille yrityksille, kuten palveluille, toimistoille, näyttelytilalle, ravintolalle, kahvilalle tai kaupalle tarpeiden mukaan yksittäisestä huoneesta koko kerrokseen.

Tilat sopeutuvat hyvin myös monipuolisiin hyvinvointia lisääviin palveluihin, kuten kuntoiluun, kauneudenhoitoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Mahdollisia tilaratkaisuja

Suunnitellaan yhdessä

Tavoitteena on rakentaa monimuotoinen ja yhteisöllinen kiinteistö, jossa voi sijaita monipuolisia ja erilaisia palvelualojen toimijoita, toimistoja ja pientuotantotiloja.

Tarjoamme mahdollisuutta rakentaa juuri teille sopivan toimitilan ensimmäisten joukossa.

Autamme teitä yhdessä arkkitehtiemme kanssa tekemään unelmistanne totta!

Kehittyvä ympäristö

Suoraan kiinteistöä vastapäätä sijaitsee Iskun kortteli, johon on kaavoitettu seuraavien vuosien aikana rakennettavia useita kymmeniä uusia asuinkiinteistöjä. Kauppakadun varrelle on rakentumassa myös Luhta Kiinteistöjen rakennushankkeita asuin-liikehuoneistoiksi lähivuosina. Tulevaisuudessa Paavolan alueelle tulee sijoittumaan yli 2.000 uutta asukasta.

Ota yhteyttä

Tehdään tästä yhdessä Lahden ainutlaatuisin kehityskohde. Nopeus on valttia, ensimmäiset vuokralaiset pääsevät valitsemaan itselleen mieluisimman tilakokonaisuuden ja vaikuttamaan eniten lopulliseen kokonaisuuteen.

Soita ja kysy lisää!

Miika Laakso

Miika Laakso

Asset Manager